Kamers

In een prachtig monumentaal pand uit 1870 vindt u 10 modern ingerichte kamers die gekenmerkt worden door een opvallend kleurrijk en smaakvol interieur. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer (inclusief föhn), een moderne flatscreen  televisie, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten en de meeste kamers hebben een heerlijk bed van Dorsoo. Daarnaast kan er op aanvraag een strijkbout en strijkplank op de kamer worden geplaatst.

Roken is in geen van de kamers toegestaan. Een aantal kamers zijn voorzien van een balkon waar wel gerookt mag worden. Wij horen het graag als uw voorkeur hiernaar uitgaat en zullen ons best doen om hier rekening mee te houden. Ook huisdieren zijn van harte welkom in een aantal van onze kamers. Helaas is het niet altijd mogelijk om aan iedereens  wensen te voldoen, dus laat het ons zo snel mogelijk weten wat uw wensen zijn.  Let op, aan sommige specifieke wensen kunnen extra kosten verbonden zijn.

Tweepersoonskamer met tweepersoonsmatras

Onze tweepersoonskamers met tweepersoonsmatras en dekbed zijn voorzien van een badkamer met douchecabine. Deze kamers zijn aan de voorzijde van het pand gesitueerd, waarvan een aantal beschikken over een balkon. 

Reserveer nu

Tweepersoonskamer met bad

Onze tweepersoonskamer met 2 éénpersoonsmatrassen en aparte dekbedden, zijn voorzien van een badkamer met een douche in bad. De kamers zijn aan de achterzijde van het pand gesitueerd en zijn over het algemeen onze rustigste kamers. In deze kamers is het mogelijk om voor een derde persoon een extra bed te plaatsen. Ook is het mogelijk om in 1 van deze kamers de bedden los van elkaar te plaatsen.

Reserveer nu

Tweepersoonskamer met douchecabine

Onze tweepersoonskamers met 2 éénpersoonsmatrassen en aparte dekbedden zijn voorzien van een badkamer met douchecabine. In 1 van de kamers is het mogelijk om de bedden los van elkaar te zetten.

Reserveer nu

Driepersoonskamer

Onze driepersoonskamers beschikken over een tweepersoonsbed met aparte dekbedden en een losstaand éénpersoonsbed. De badkamers zijn voorzien van een douche in bad. In deze kamers is het mogelijk een extra bed voor een vierde persoon te plaatsen en 1 van de kamers beschikt over een balkon.

Reserveer nu