Scroll down

B&B Vesting 10 Arnhem

Beste gasten,

In verband met de maatregelen omtrent het Covid-19 virus zijn wij tot zeker 20 mei 2020 beperkt geopend en onder strikte voorwaarden, zodat wij de veiligheid van u en onze medewerkers kunnen waarborgen. Om hieraan te voldoen is het op dit moment alleen mogelijk om rechtstreeks te reserveren, via onze telefoonnummer 0264428072 of per mail naar info@vesting10.nl. Om samenscholing te verkomen wordt het ontbijt niet meer in onze gezamelijke ontbijtzaal geserveerd, maar in overleg naar de kamer gebracht. Ook is het mogelijk om het ontbijt als pakketje mee te nemen of te kiezen voor een verblijf zonder ontbijt. Houdt er rekening mee dat de reserveringen die via onze website plaats niet restitueerbaar zijn en exclusief ontbijt. Ontbijt kunt vooraf bestellen en zal apart worden afgerekend. Voor meer informatie kijkt u op onze ontbijtmenu pagina. Tevens is het mogelijk om een kamer overdag te reserveren om rustig te kunnen werken, indien u hier thuis de ruimte niet voor heeft. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor uw situatie.

Veel sterkte en gezondheid gewenst in deze bijzondere tijden.

Met vriendelijke groet,

Het team van Vesting10

 

Overnachten in een uniek monumentaal pand op een paar stappen van Arnhem Centraal!

Van harte welkom bij onze Bed & Breakfast in hartje Arnhem! Direct tegenover het centraal station en op loopafstand van het gezellige centrum van Arnhem vindt u ons in een uniek monumentaal pand uit 1870, gevestigd  aan de Coehoornstraat 4. Dit prachtige pand herbergt 10 modern ingerichte kamers met ieder een eigen badkamer en een opvallend kleurrijk en smaakvol interieur.

Wij van Vesting 10 vinden het uitermate belangrijk dat u zich welkom en thuis voelt bij ons. Daarom zorgen wij altijd voor een gemoedelijke sfeer. Dit komt niet alleen door de ontspannen en rustige ambiance, maar ook doordat bij ons heel veel bespreekbaar is. Wij zijn erg flexibel. Dus heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten!  Ook kunt u altijd bij ons terecht voor alle informatie over bijzondere activiteiten en de leukste hotspots in en om Arnhem. 

Mocht u onze B&B met de auto willen bezoeken, dan bieden wij u naast een prachtige kamer en een heerlijk ontbijt ook de mogelijkheid een aantal privé parkeerplaatsen te reserveren. Laat het ons wel altijd even weten, want we hebben helaas maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wanneer u bij onze Bed & Breakfast arriveert, zal een van ons u laten zien waar u kunt parkeren. Fietsen mogen gratis in de garage gestald worden, voor een auto vragen wij 15,00 euro per plaats per nacht.

Wij kijken erg uit naar uw komst en hopen u snel te mogen verwelkomen in onze B&B Vesting 10!