Scroll down

B&B Vesting 10 Arnhem

Overnachten in een uniek monumentaal pand op een paar stappen van Arnhem Centraal!

Van harte welkom bij onze Bed & Breakfast in hartje Arnhem! Direct tegenover het centraal station en op loopafstand van het gezellige centrum van Arnhem vindt u ons in een uniek monumentaal pand uit 1870, gevestigd  aan de Coehoornstraat 4. Dit prachtige pand herbergt 10 modern ingerichte kamers met ieder een eigen badkamer en een opvallend kleurrijk en smaakvol interieur.

Wij van Vesting 10 vinden het uitermate belangrijk dat u zich welkom en thuis voelt bij ons. Daarom zorgen wij altijd voor een gemoedelijke sfeer. Dit komt niet alleen door de ontspannen en rustige ambiance, maar ook doordat bij ons heel veel bespreekbaar is. Wij zijn erg flexibel. Dus heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten!  Ook kunt u altijd bij ons terecht voor alle informatie over bijzondere activiteiten en de leukste hotspots in en om Arnhem. 

Mocht u onze B&B met de auto willen bezoeken, dan bieden wij u naast een prachtige kamer en een heerlijk ontbijt ook de mogelijkheid een aantal privé parkeerplaatsen te reserveren. Laat het ons wel altijd even weten, want we hebben helaas maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wanneer u bij onze Bed & Breakfast arriveert, zal een van ons u laten zien waar u kunt parkeren. Fietsen mogen gratis in de garage gestald worden, voor een auto vragen wij 10,00 euro per plaats per nacht.

Wij kijken erg uit naar uw komst en hopen u snel te mogen verwelkomen in onze B&B Vesting 10!